Bel+31 (0)486-463788envelope verhuur@socialinvest.nl

70 - Carmelietenstraat-oost 4j, Boxmeer

Carmelietenstraat-oost 4j, Boxmeer, 5381DT, NB

 Beschrijving

Na een drukke dag op het werk is het heerlijk thuiskomen in je eigen trendy loft. Je parkeert je auto op je privé parkeerplaats en gaat binnen lekker ontspannen op je loungebank of samen met vrienden een hapje eten. Je nieuwe loft is het middelpunt van je leven, van waaruit je je sociale contacten onderhoudt en leuke dingen onderneemt.

 

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van 50,6m².
Het appartement is voorzien van één slaapkamer, vloerverwarming door het gehele appartement, tot het plafond betegelde badkamer incl. sanitair en kranen, standaard keuken voorzien van onderkasten, bovenkasten, kookplaat en afzuigkap en met spack-spuitwerk afgewerkt plafonds. Het appartement heeft een afsluitbare privé berging op de begane grond, een privé parkeerplaats, evenals toegang tot een gezamenlijk afsluitbaar fietsenhok. Tevens heeft het appartement een balkon van 5,4m² te bereiken via dubbele tuindeuren.

 DETAILS VAN HET OBJECT:

 Object informatie

Aantal kamers :  2 kamers
Buitenruimte :  5.4m²
Bouwjaar :  2011
Indeling :  2-kamer
Woonlaag :  eerste verdieping

 Afmetingen

Woonoppervlakte :  50.6m²

 Kosten

Service Kosten :  23.40
Bijkomende Kosten :  27.00

 Afstanden

Centrum :  0-200 meter
Openbaar vervoer :  0-200 meter
Supermarkt :  0-200 meter

 Locatie

  Ik wil meer informatie

Waar wilt u huren?

Nu niets beschikbaar?

Mochten er op dit moment geen appartementen te huur zijn of niets naar je zin? Schrijf je dan in! Hieronder zie je een lijst van objecten die de komende periode verwacht worden. Mocht er een object naar je wens bij zitten, laat het dan weten en vul het contactformulier in. 

Bekijk onze te verwachten objecten en schrijf je in.