Bel+31 (0)486-463788envelope verhuur@socialinvest.nl

Huur je woning in Uden

Een huurwoning in Uden is voor iedereen bereikbaar

 

Huur je woning in Didam

Een huurwoning in Didam is voor iedereen bereikbaar

 

Huur je woning in Geffen

Een huurwoning in Geffen is voor iedereen bereikbaar

 

 • No.19 - Velmolenweg 2v, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2v, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.19 (nr. 2v) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2u, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2u, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.18 (nr. 2u) is een appartement gelegen op de derde verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2t, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2t, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.17 (nr. 2t) is een appartement gelegen op de derde verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2s, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2s, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.16 (nr. 2s) is een appartement gelegen op de derde verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2r, Uden

  € 0,00 /per maand

  No.19 - Velmolenweg 2r, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.15 (nr. 2r) is een appartement gelegen op de derde verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2p, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2p, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.14 (nr. 2p) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2n, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2n, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.13 (nr. 2n) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2m, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2m, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.12 (nr. 2m) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2l, Uden

  € 782,00 /per maand

  No.19 - Velmolenweg 2l, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.11 (nr. 2l) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2k, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2k, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.10 (nr. 2k) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2j, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2j, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.9 (nr. 2j) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2h, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2h, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.8 (nr. 2h) is een appartement gelegen op de tweede verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2g, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2g, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.7 (nr. 2g) is een appartement gelegen op de eerste verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2f, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2f, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.6 (nr. 2f) is een appartement gelegen op de eerste verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

 • No.19 - Velmolenweg 2e, Uden

  Schrijf je in!

  No.19 - Velmolenweg 2e, Uden

  No19. is gelegen in het centrum van Uden op loopafstand van alle voorzieningen. Het appartement No.5 (nr. 2e) is een appartement gelegen op de eerste verdieping met een bruto vloeroppervlak ..

Waar wilt u huren?